Kingdom of Cycling

Danmarks bedste cykellandskab! Frem mod Tour de France i 2022 går Kingdom of Cycling op på den store klinge med de største cykelløb på Dansk jord. Det hele starter med DM i landevejscykling 2021.

Kingdom of Cycling

Kingdom of Cycling til alle niveauer

Danmarks hårdeste cykelbakker – dem finder du i Kingdom of Cycling. Vejle-området har Danmarks bedste cykelterræn; intet andet sted i Danmark findes der så mange højdemeter inden for så lille et geografisk område som Vejle.

Siden 2004 har Vejle lagt asfalt til dramaet på kongeetapen i Danmark Rundt. Kongeetapen kræver diamanter i benene, og ingen kan gemme sig på den legendariske 19% stigning på Kiddesvej. Hvert år spiller etapen en dramatisk og afgørende rolle, når løbets konge skal kåres. Derudover er Vejle stolt vært for starten af 3. etape i Tour de France i 2022, og i 2021 er Give vært for DM i landevejscykling.

Men det er ikke kun eliten, der prøver kræfter med Danmarks hårdeste cykelterræn. Grejsdalsløbet, som er Danmarks hårdeste motionscykelløb, bliver også kørt i Vejle-området.

Du har mulighed for at teste benene på legendariske stigninger som Kiddesvej, Gl. Kongevej og Munkebjerg, som gang på gang udfordre den nationale og internationale elite. Bliv klogere på de muligheder Kingdom of Cycling kan tilbyde, som passer til din cykelform.