Trafikinfo

Afviklingen af kongeetapen i PostNord Danmark Rundt i Vejle torsdag den 12. august medfører en række vejlukninger i målområdet ved Pedersholm og ved Uhrhøj. Her på siden finder du information om vejlukning, busruter og parkering.

Vejlukningerne vil ske i perioden mellem kl. 8.30 - 21.00. I denne periode er dele af Koldingvej og Kiddesvej lukket. Derudover vil andre områder i løbet af dagen være lukket i en kortere periode.

Vejlukning Pedersholm (målområdet)

Kortet viser de vejstrækninger i målområdet, som vil være lukket i forbindelse med kongeetapen 12. august. 

På kortet kan du se, hvor og hvornår de enkelte veje er spærret

Bemærk: Alle sideveje til Pedersholm Allé er spærret fra kl. 16.00-18.00 den 12. august.

(klik på kortet for at zoome)

Klik på kortet for at zoome

Vejlukning Uhrhøj (kl. 12.30 - 17.00)

Jellingvej er lukket i krydset ved Gormsgade og Grejsdalsvej fra kl. 12.30 – 17.00 torsdag den 12. august.

Der er omkørsel via Frederikshøjvej. Det betyder, at det fortsat er muligt at komme ind i området på Jellingvej, men at det skal ske via omkørsel, fordi det er nødvendigt at minimere mængden af trafik på Jellingvej. Dog vil race marchalls stoppe trafikken kortvarig i takt med, at feltet kommer, så man skal forvente lidt længere transporttid særligt mellem kl. 1600 – 17.00.

Kongeetapen bliver ikke kørt på en lukket rute, og det er kun målområdet og Uhrhøj, der er berørt af vejlukninger. Resten af ruten vil ikke være lukket, men trafikken bliver standset i en kortere periode i takt med at cykelløbet bevæger sig rundt på ruten. 

Påvirkede busruter

PostNord Danmark Rundt den 12. august kommer også til at påvirke busruter. Det gælder særligt mål-området, men området ved Uhrhøj bliver også påvirket. 

Hold dig opdateret Sydtrafiks hjemmeside  eller kontakt Sydtrafiks kundecenter på 70104410 for yderlig spørgsmål. Sydtrafiks hjemmeside vil løbende blive opdateret. 

Parkering

For parkering 12. august henviser vi til Vejle Kommunes hjemmeside, hvor der er en oversigt over byens parkeringspladser.

Særligt for parkering ved målområdet

Hvis det er nødvendigt, er det muligt at få et p-kort til gratis parkering 12. august på kommunes parkeringspladser. For at få et p-kort skal du sende en mail til darch@vejle.dk med navn og adresse.

Tilbuddet gælder beboere på Lille Bjerggade, Sdr. Villavej, Kiddesvej, Koldingvej nr. 1-151, Søndermarksvej nr. 1-157, Fredericiagade, Jagtvej, Foran Møllen, Teglgaardsvej og Store Bjerggade. P-kortet sendes elektronisk, og skal printes ud og placeres synligt i bilens forrude.

Trafiktelefon

Har du spørgsmål til lukningen af veje og gader den 12. august, er du velkommen til at kontakte Anlæg & Infrastruktur på 76 81 23 27